Zeskamp was een groot succes!

Diever – met in totaal 18 teams was de zeskamp op een voetbalveld van vv Diever-Wapse op zaterdag 9 juli 2022
een succes te noemen. Het enthousiasme van de deelnemers en het fijne weer waren samen met de prima organisatie van Supportersvereniging Diever-Wapse de ingrediënten van een leuke dag voor jong en oud. In twee leeftijdsklassen werd gestreden om een medaille en de eeuwige roem. Een grote stormbaan, een waterbassin en een rodeo stier waren naast de glijbaan en een educatief spel van Monkey Town Zwolle de eyecathchers. Vriendenteams, straatteams en bedrijven teams streden met elkaar en eindigde dag op het gezellige terras met overzicht op het gezellige sportieve geheel. De uitslag bij de jongeren teams was:

De jeugd;
Poedelprijs: de Moaten, Nr.3 the Unicorns, Nr.2 de 4 Musketiers, Nr.1 de Scherpschutters.

De uitslag bij de oudere teams:
Originaliteitsprijs outfit: Ladies from the 80’s. Ze hebben ook de poedelprijs. Nr.3 de Bankhangers, Nr.2 Diever/Wapse 2, Nr.1 de Mannegies.

Activiteiten organisatie Hart voor Diever leverden vrijwilligers om de Supportersvereniging te ondersteunen. Een prettige samenwerking die vaker te zien zal zijn. De zeskamp werd door beide organisaties als zeer geslaagd gezien en een vervolg is dus zeker niet uitgesloten.
Naast deze organisaties is deze dag mogelijk gemaakt door: Dorpshuis Hart van Diever, Groente fruit – Marina Jansen Dieverbrug , T Winkeltje – linten, Monkey Town Zwolle – springkussens, Stefan en Simone Kok, Retrospect, Spelotheek, Dini Calis – soep, Arjan Blauw, Cimitec, Nieuwscafe, Agnes Winters – korfbalkorf, Brandweer Dwingeloo, EHBO

Author: admin